Teollisuusalan case

Toimistolaiteratkaisuissa olemme vahva yhteistyökumppani teollisuuden toimijoille.

Teollisuudenalan toimistolaiteratkaisut

Toimistolaiteratkaisuissa olemme vahva yhteistyökumppani teollisuuden toimijoille. Teollisuudessa tulostusympäristöt voivat olla olosuhteiltaan erittäin haasteelliset ja toimivien toimistolaiteratkaisuiden löytäminen vaatii erityisesti laitteilta toimintavarmuutta. Tällaisissa bisneskriittisissä ympäristöissä toimintavarmuuden tärkeys korostuu, koska jos tulostuslaitteet eivät toimi, rahaa ei tule ja tulostuskustannukset nousevat kattoon. 

Case-esimerkkimme iso teollisuuden toimija tarvitsi palveluratkaisua toimistolaitteiden saralla. Teollisuusyhtiössä tarvevaatimuksista korkeimmaksi nousi laitteiden toimintavarmuus, sillä tulosteita tulee vuosittain yli kuusi miljoonaa sivua ja tulostusympäristöjen olosuhteet ovat paikoin hyvin haasteelliset. Myös tulostuskustannukset nousevat tällaisissa määrissä helposti kattoon, jos kokonaiskuvaa ei huomioida. 

Teollisuuden alan yrityksen Suomen toimipisteisiin toimitimme 150 Kyocera MFP ja 400 Kyocera-tulostinta

Tämän lisäksi maailmanlaajuinen toimistolaitepalvelusopimuksemme kattaa kaikki yrityksen toimipisteet eli yli 2800 Kyocera-laitetta. Projektin vetovastuu on meillä Suomessa Kyocera Finland Document Solutions Oy:llä. 

Tulostuslaitteita hallinnoidaan ja niiden toimintavarmuutta valvotaan mm. KyoFleetManager , KYOCERA Net viewer ja KYOCERA Net Admin -ohjelmistoilla. Näillä ratkaisimme laitteiden hallintaan, ylläpitoon ja huoltoon liittyneet haasteet. 

Teollisuuden puolella tulostusympäristö voi olla hyvinkin poikkeava perinteisestä toimistosta, mutta tarpeet ovat lähtökohtaisesti samat. Osaksi tämän teollisuuden alan yrityksen palveluratkaisuamme kuuluu huoltologistiikka yhdessä automatisoidun värilogistiikan ja laitepäivitysten kanssa. 

Osaksi tämän teollisuuden alan yrityksen palveluratkaisuamme kuuluu huoltologistiikka yhdessä automatisoidun värilogistiikan ja laitepäivitysten kanssa.

Teollisuuden case-esimerkin toimistolaitepalveluun kuuluu: 

  • laitteiden monitorointi 
  • huoltologistiikka 
  • automaattinen värilogistiikka 
  • automaattiset laitepäivitykset  
     

Jätä yhteydenottopyyntö

kauppa-icon.svg

Vähittäiskauppa

Vähittäiskaupan puolella, etenkin suurempien yritysten kohdalla, tulostustarpeet ovat suuret ja säästöjen merkitys kasvaa.

LUE LISÄÄ

koulutus-icon.svg

Koulutus

Oppilaitokset, koulut ja erilaiset koulutuskeskukset ovat merkittävä sidosryhmämme.

LUE LISÄÄ

Jätä yhteydenottopyyntö

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.www.kyoceradocumentsolutions.fi/