ECOSYS-tulostimet ja -monitoimilaitteet

KYOCERAn tavoitteena on valmistaa korkealaatuisia tuotteita, joilla on alhaiset kokonaiskäyttökustannukset (TCO) ja mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset.

Ympäristöystävälliset tulostusratkaisut

Huoleton & Huolloton Kyoceran ECOSYS-tulostimet ja monitoimilaitteet ratkaisevat neljä tärkeää asiaa kerralla.

 • Toimintavarmuus takaa tyytyväiset asiakkaat
 • Pitkä elinkaari & edulliset käyttökustannukset
 • Kolmen vuoden on-site-takuu
   

Jätä yhteydenottopyyntö


Kyocera-laitteissa on erittäin luotettava koneisto, joka perustuu pitkäkestoisten osien käyttöön. Oleellisimpia osia ei tarvitse vaihtaa laitteen elinkaaren aikana kertaakaan. KYOCERA ECOSYS -laitevalikoimasta löytyy laitteita henkilökohtaisista tulostimista ja A4- monitoimilaitteista suuriin osastotulostimiin.

Huoleton & Huolloton – tämän lupaamme!

 • Laitteen huoltotarve elinkaaren aikana keskimäärin yhden kerran.
 • KYOCERA-tulostimissa on pitkäkestoiset komponentit ja niiden tulostuskustannukset ovat erittäin alhaiset. Laitteissa on esimerkiksi kuvarumpu, jota vaihtamatta on mahdollista tulostaa satoja tuhansia sivuja. Kun laite on Huolloton & huoleton, on seurauksena tyytyväinen asiakas.
 • Ainoa vaihdettava kulutustarvike elinkaaren aikana on väriaine, mikä vähentää merkittävästi syntyvän jätteen määrää. Pitkäkestoinen teknologiamme vähentää merkittävästi kulutustarvikkeiden käyttöä, CO2-päästöjä ja TEC-arvoja. Tulostuskustannukset pysyvät erittäin pieninä ja syntyy merkittävää kustannussäästöä.
   

Ryhdy Kyocera-jälleenmyyjäksi:

 • Starttipaketti
 • Ja kysy, mitä kaikkea muuta!
   

Janne on uusin vahvistus kasvavaan KYOCERAn tiimiin. Hänen lähes 10 vuoden kokemus ja ammattitaito tukkurialalta on jatkossa käytettävissä kaikilla KYOCERA-jälleenmyyjillä. Janne auttaa päivittäisessä kaupankäynnissä ja kehittää yhteistyötä jälleenmyyjien kanssa. Ota yhteyttä, niin Janne tulee mielellään paikan päälle kertomaan lisää!

Janne Torssonen
Sales Representative
 
Soita: +358 400 213762
Laita mailia: janne.torssonen@dfi.kyocera.com
 

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.



www.kyoceradocumentsolutions.fi/